Meerzicht

vakantiehuis 

“Meerzicht Noordeinde”

Grenzend aan het Noordeindermeertje, gelegen in het beschermde natuurgebied de Eilandspolder.

De Eilandspolder is een authentiek, oud Hollands polder natuurgebied, ideaal voor rustzoekers, natuur- en liefhebbers van de rijke historie zoals de vele huizen en kerkjes uit de 17 e eeuw in de pittoreske dorpjes en stadjes in de omgeving.

Het vakantiehuis heeft al de moderne faciliteiten en de luxe om te genieten van uw verblijf.

meerzicht_noordeinde__1

Meerzicht Noordeinde (95 m2) is verdeeld over 2 verdiepingen. De woonkamer, de keuken, de badkamer en een apart toilet bevinden zich op de begane grond. Op de 1e verdieping bevindt zich een slaapkamer met een tweepersoonsbed met een uitzicht op het meer.

De glazen schuifdeuren bieden vanuit de woonkamer toegang tot de verschillende terrassen en de grote tuin grenzend aan het Noordeindermeertje , er is sprake van volledige privacy en uitzicht op het meer met de mooie zonsondergangen!!

meerzicht_noordeinde_buiten_07.jpg

Diverse kano's en fietsen zijn gratis beschikbaar.

De keuken is goed geoutilleerd, linnen voor bed, bad en keuken zijn inbegrepen, u heft de beschikking over een wasmachine, er is wifi, parkeren is gratis.

In de gehele accommodatie is roken niet toegestaan.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

De luchthaven Schiphol bevindt zich op 40 km afstand, Amsterdam 30 km, Alkmaar 15 km, Bergen aan Zee 24 km en Haarlem 34 km.

Website powered by Ondernemerswebsites.nl.