Referenties

Wijds uitzicht! Vogels, ruimte, leuke historische stadje.
Compleet, smaakvol en gezellig ingericht. Goede bedden. Prima fietsen. Aan alles is gedacht! Kortom een fijne plek om te zijn.

Dhr. H. Fisscher

Heerlijk, meer dan compleet huis, zeer riante tuin, kano's en fietsen bij de hand. Helemaal top!
Mw. P.T.M. Hartman

Prachtige uitzicht over water en natuur.
Mooie streek en stadjes. Smaakvol uitgerust huisje. Comfortabel en alles beschikbaar voor aangename dagen.

Mw. V. Klein

Een zeer mooi gebied om te wandelen en te fietsen en niet al te ver van de kust en de leuke steden. We hebben genoten van een prachtige omgeving en een zeer schoon huisje welke van alle gemakken voorzien is. Deze accommodatie is zeker voor herhaling vatbaar.
Met vriendelijke groet,
Familie Schouten.

Prachtig in de Zaanstreek gelegen, wat een bijzonder mooi oer-Hollands gebied. Al het water, groene Zaanse huisjes in pittoreske dorpjes,
goede restaurantjes in Noordeinde en in de Rijp.
Naast kano├źn ook erg leuk om een fluisterboot te huren in de Rijp.
Geweldig huisje, mooi, gezellig, heel ruim en brandschoon.

Mw. M. Pouw

Echt even heerlijk weg van huis, heerlijk in alle rust genieten van de mooie natuur! Mooi huisje, schoon, ruim, super ontvangst met opgemaakt bed, tulpen en wijn en paaseitjes :) Eigen tuin aan het water, mooi uitzicht, wat een rust! Volop vogels te zien, je kunt hier echt genieten van de rust en de natuur! 10.0
Kathy

Een heerlijk verblijf in een unieke omgeving Super ingericht, schoon en ruim vakantiehuis direct aan prachtig meer. Heerlijk geslapen en gekanood (gratis). Wij komen terug!
Brian Melick

Mooie natuurrijke omgeving met veel vogels. Ideaal voor mensen die rust zoeken.Super fijn en gezellig huisje, alles is goed voorzien, proper en in orde. De tuin is zeer gezellig en de mogelijkheid om dadelijk met de boot te kunnen vertrekken maakt het alleen maar leuker.
Dhr. Y. Schellekens

We hebben veel gebruik gemaakt van de fietsen die ter beschikking werden gesteld om de omgeving te gaan verkennen. Kayakken was wat te zwaar om de hele Eilandspolder te gaan ontdekken dus daarvoor huurden we in Graft-De Rijp een fluisterboot. Je kan ook ter plekke gebruik maken van het motorbootje van de eigenaars (tegen vergoeding). Hangt er maar vanaf wat je verkiest :). De polders zijn geweldig om langs te fietsen en om te gaan varen. Graft-De Rijp (en Grootschermer) zijn mooie Oud-Nederlandse dorpen en zeker een bezoekje waard. Bovendien is ook de kust niet echt veraf (40km) en kan je dus ook een strandwandeling gaan maken. We hebben bijzonder genoten van het mooie uitzicht en het comfort. Er is een kleine praktische keuken, leuk als je graag zelf eens wat klaarmaakt. De tuin maakt het plaatje compleet, een echte aanrader!
Mw. A. Vander Elst

Mooie natuur, en prachtige omgeving. Mooie Koggenroute gereden. Prachtig,prima ingericht, schoon en maximale privacy.
Dhr. A. Kriekaard

wilt u meer weten of direct reserveren?

Klik hier
Website powered by Ondernemerswebsites.nl.